"Umelecký" opis prírody

23.01.2013 16:57

Po dlhej dobe som sa rozhodla pridať ďalší svoj príspevok. Nie je to príbeh, skôr opis prírody. Vystrihla som ho z jedného zo svojich príbehov, lebo po pravde sa mi samotný príbeh vôbec nepáčil, nepodaril (nie že by sa mi toto podarilo nejako extra xD). Možno neskôr pridám aj príbeh, ale až ho upravím. Nevyzerá to byť dlhé, rovnako tak ako všetko čo sem prilepím z Word-u, i tak to však nemalo primeranú dĺžku... Takže tu je to:

 

Na oblohe sa začali rozlievať farby z palety. Tvorili krásny výjav vychádzajúceho slnka. Pomaly sa rozlievali naprieč priestorom, až kým nezanikli a nezanechali na svojom mieste azúrovo modré more plné bielych vankúšikov. Nastalo krásne slnečné ráno. Prvé slnečné lúče jemne hladili lístie stromov, v ktorom ľahučko tancoval jarný vánok. Voda v potôčiku, ktorý tiekol naprieč celým lesom, tichučko žblnkotala a spievala svoje piesne. Dlhé biele závoje nadýchaných oblakov sa stiahli oblohy a porozpadávali sa na malé machuľky, rozosiate po celej oblohe. Po priestore sa rozťahovali stále silnejúce zlaté vlasy slnka, a svojim teplom roztápali posledné zvyšky ligotavého snehu. Malé vtáčatá vyliezali z hniezd a veselo si skackali po konároch kým ich rodičia čvirikali spolu s šumiacim vánkom a žblnkotajúcou vodou.

—————

Späť


Diskusná téma: "Umelecký" opis prírody

Dátum: 17.07.2019

Vložil: Source

Titulok: my site

Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to mention that I have truly loved surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing in your feed and I hope you write once more very soon!

—————

Dátum: 12.06.2018

Vložil: Smithb117

Titulok: John

I usually do not drop a comment, but I read a few eddefekcaadfgeed

—————