Čo robia učitelia fyziky keď prídu domov???

28.12.2012 21:15

Hmmm... Zaujímavá otázka na ktorú som sa rozhodla napísať krátku „story“. To iba tak na zasmiatie, napadlo ma to keď sme sa na niečom doma dobre zabávali pri obede. Nazývam to "Chvíľa osvietenia" pretože ma práve vtedy napadlo plno zaujímavých vecí :D Tento príbeh nemá nikoho uraziť, berte to z vtipom :D

 

Tašku plnú písomiek a kníh zloží do predsiene a pomalým tempom sa vydá do obývačky. Zastane pri knižnici. Obzrie sa doprava, doľava, či ho niekto nesleduje a potom potiahne jednu z kníh na polici. Nastane veľký hrmot, knižnica sa otočí a odhalí tajný vchod do podzemia... Priamo od vchodu začínajú nekonečne dlhé schody. Vstúpi dnu a začne kráčať dole po schodoch, pričom sa za ním pomaly zatvára knižnica... Naokolo sú iba chladné kamenné steny a strop. Cestu „do neznáma“ osvetľujú iba horiace fakle svojím tlmeným svetlom. Učiteľ kráča dolu až kým nepríde k starým dreveným dverám, ktoré pokrýva prach zabudnutia. Jedným stlačením kľučky ich otvorí. Vstúpi do chladnej miestnosti s kamennými stenami. Je tu plno stolov, na ktorých sú vyložené farebné tekutinky v rôznych sklenených fľaštičkách. Pristúpi k nim, na oči si dá veľké priesvitné okuliare. So šialeným pohľadom schytí dve fľašky ktoré mu ako prvé padnú pod ruku a začne ich obsahy zlievať do kopy:

„Vhahahahaha...“

—————

Späť


Diskusná téma: Čo robia učitelia fyziky keď prídu domov???

Dátum: 04.12.2013

Vložil: Calla

Titulok: Ch vs. F

Teraz mi napadlo ... Nie je to skôr chemik ?

—————

Dátum: 30.12.2012

Vložil: Calla

Titulok: Pokračovanie

Začiatok úplne bežný ale hneď potom to už začalo byť podozrivé , napínavé a plné všakovakého klyšé ktoré celú voľnočasovú aktivitu vyšperkovalo priam k dokonalosti . Smiech na záver bol perfektný . Bezva nápad ... Ale naše fyzikárka spíš dělá ikebany a takové věci .

—————

Dátum: 30.12.2012

Vložil: Gréta

Titulok: Re:Pokračovanie

Thanx :) Ale čo ty môžeš vedieť čo môže robiť??? :D Je to blázon, môže si robiť čo chce xD

—————

Dátum: 30.12.2012

Vložil: Calla

Titulok: Mnohem lepší než bábovka !

Moc hezká idea ... Z

—————